KIK-info*** De KIK stopt!
Je leest er {HIER}alles over*** 


Nieuw bij de Kijkkast: De KIK!


Inspiratie.... zo belangrijk als je creatief bezig bent!

Herken je dit? Bij mij komt de inspiratie het best op gang als ik mezelf een beetje uitdaag. Dan gaan de raderen draaien, de gedachten stromen, en beelden en kleuren komen voorbij en dat is echt KIKKEN want hierdoor komen meestal de leukste/gekste/nieuwste ideeen!


Ik hoor regelmatig van andere stempelfans dat dit bij hen ook blijkt te werken. Daar wilde ik dus iets mee doen, en dat heeft geleid tot de KIK!
Vanaf heden bij de Kijkkast:

Een nieuwe en inspirerende creatieve uitdaging waar je gegarandeerd een creatieve KIK van gaat krijgen!

KIK staat voor


Kijkkast Inspiratie Kit!
WAT IS HET?

De KIK is een maandelijkse Kit van zorgvuldig op elkaar afgestemde maar vaak ook verrassende Stampin'Up!materialen, waarbij een uitdaging hoort die je creativiteit een heuse KIK gaat geven!

Je zult elke maand een andere combinatie vinden van bijvoorbeeld: Cardstock, lint, designerseriespaper, embellishments, twine, etc etc etc, maar ook kunnen er heel onverwachte onderdelen/extra's bij zitten. Materialen die je misschien over het hoofd hebt gezien, maar die leuke onverwachte mogelijkheden hebben!


Ook zullen er regelmatig extra's bijzitten, zoals gereedschapjes of handige producten. Er staan vele producten in de catalogus die je misschien nooit gezien hebt maar door de KIK toch kunt gaan uitproberen. Elke maand is compleet anders, verrassend en weer een nieuwe creatieve uitdaging!Je kunt met de KIK aan de slag om zelf kaarten, Project Life kaartjes, Scrapwerkstukken, doosjes etc etc etc te maken. Het is helemaal aan jou!

De waarde van de KIK- producten zal altijd hoger zijn dan de prijs die je er voor betaalt. Dat is al je eerste voordeel. En door de samenstelling van producten heb je een mooie, bij elkaar passende combinatie in handen en hoef je niet van alles meteen hele verpakkingen te kopen. Veel voor weinig dus, dat is KIKKEN toch?


Je ontdekt zo ook producten die je waarschijnlijk nog niet eerder hebt gebruikt! Of je leert er anders naar kijken...Dat zorgt dan weer voor een echte inspiratieKIK!MAAR ER IS MEER.....

De KIK is meer dan alleen een pakket materialen. Je zult merken dat er op verschillende manieren een beroep wordt gedaan op je creativiteit.

Bij de KIK hoort ook een Kijkkast-KIK-Challenge.  Dit kunnen net even anders-dan-anders uitdagingen zijn, maar ook zullen er out-of-the-box Challenges voorbij komen. We willen immers je inspiratie een flinke KIK bezorgen! Je maakt naar eigen inzicht iets leuks, spannends, creatiefs met de KIKopdracht en mailt me daarvan een foto toe! Daarbij mag je natuurlijk de Stampin' Up!-stempels en materialen die je al hebt gebruiken. Maak je eigen unieke combinaties!


Je krijgt een ruim pakket, en zult altijd meerdere dingen kunnen maken met de KIK! Dus na het zien van de inzendingen van anderen kun je er met deze nieuwe inspiratie alsnog nog weer meer nieuwe dingen mee uitproberen of er lekker je eigen dingen mee doen.


Je geeft jezelf hiermee elke maand een verrassend kadootje. Het is natuurlijk superleuk om maandelijks een KIK vol mooie, uitdagende en op elkaar afgestemde producten te ontvangen!


Elke maand  tussen de 1ste en de 10de kun je je aanmelden voor de KIK! Rond de 20ste valt je KIK, (mits tijdig betaald) stevig verpakt, in je brievenbus en kun je aan de slag. Je hebt tot de 30de van de maand om je creativiteit op de KIK los te laten en een foto van je maaksel(s) naar me te mailen. Deze laat ik op de 5de van de volgende maand dan weer zien!

LEUK EXTRAATJE...

Zo is het nog leuker om aan de KIK challenge mee te doen! 
Voor elke keer dat je deelneemt aan de Kijkkast-KIK-Challenge, oftewel, voor elke maand dat je een of meerdere werkstukken maakt, fotografeert en tijdig naar me toe mailt krijg je een KIK-punt, en zodra je 10 KIK-punten hebt verzameld krijg je de daarop volgende maand een SHOPwaardebon van 10 euro welke je kunt besteden aan StampinÚp! producten uit de dan geldende catalogus/catalogi!

Bovendien krijgt aan het eind van de KIK-maand degene die de leukste, origineelste, mooiste inzending  heeft bij de volgende maand KIK een leuke attentie als prijsje meegestuurd!En natuurlijk wordt je inzending vermeld op dit blog in de KIK galerij, met "eeuwige roem" (ahum) als gevolg ;o)


Optie: Wil je wel graag het voordeel hebben van de materialen-KIK, een verrassend pakket ontvangen,  zodat je wel een mooie en complete collectie materialen hebt, maar heb je geen behoefte aan deelname aan de KIK-Challenge, dan is dat ook prima! Gewoon doen! Je bent daar geheel vrij in.


MAAR ER IS NOG MEER!

Bij de KIK hoort een speciale KIK-inspiratie-mail. Je kunt gedurende de maand een of enkele tips of hints en algemene of juist specifieke stempeltrucjes of een tutorial verwachten, of soms zelfs meerdere (foto-)tutorials met stap voor stap instructies om bijvoorbeeld bepaalde technieken of projecten aan je uit te leggen. Heel uiteenlopende inspiratie! Net even anders-dan-anders en exclusief voor KIKdeelnemers! Je maakt geen voorbeelden na, maar leert dan wel hoe je het zou kunnen aanpakken en wat er bijvoorbeeld mogelijk is met het materiaal. Je doet dus ook veel extra kennis op. Elke maand is totaal anders. De KIK-Challenge en de KIK Inspiratiemail zullen je digitaal worden toegestuurd. Dit bespaart productie/printkosten waardoor we meer mooie producten aan je KIK kunnen toevoegen.IK WIL OOK WEL ZO'N KIK!

Leuk! Dat kan! Meld je dan uiterlijk de tiende van de maand aan, om die zelfde maand nog mee te doen! (meld je je later aan, dan start je in de hieropvolgende maand) 

Je kunt in elke maand beginnen met de KIK!


Een Miniabonnement van vijf maanden KIK kost 12,50 per keer inclusief verzendkosten (abonnement wordt vooruit betaald)


Je kunt je ook aanmelden per maand/keer. Dan kost je KIK 14,50 euro inclusief verzendkosten. 

WIE KAN ER MEE DOEN?

Iedereen in Nederland die wel een creatieve KIK kan gebruiken, kan deelnemen!

De KIK is ook voor iedereen die van de prachtige producten van Stampin' Up! houdt en dit als een goede mogelijkheid ziet om aan een veelzijdige en complete collectie aan materialen te komen zonder van alles hele verpakkingen te moeten aanschaffen.


Ook onze zuiderburen zijn van harte welkom deel te nemen, mits zij een Nederlands postadres tot hun beschikking hebben. De Kijkkast houdt zich  aan de Policies die Stampin' Up! daartoe vastgesteld heeft. Mogelijk kan ik je daar bij helpen. Als je in Belgie woont en interesse hebt in de KIK kun je altijd even contact met mij opnemen.'


Afspraken:  *De Kik is uit idealisme ontstaan. Er wordt geen winst op gemaakt maar wel wordt er zeer  veel liefde, aandacht en tijd in gestoken. Om begrijpelijke redenen zijn collega-demo's dan ook uitgesloten van deelname
*De informatie, tips, mails en inhoud van de KIK zijn dan ook exclusief voor Kik-deelnemers en worden niet ( en op geen enkele wijze) gedeeld met anderen.

KIK JE MEE?

Je kunt je op elk moment aanmelden voor de KIK, door een email te sturen naar annette.elias@quicknet.nl ovv "KIK". Je ontvangt dan alle benodigde informatie! Meld je je voor de tiende van de maand aan, doe je die zelfde maand nog mee, doe je dit NA de tiende, gaat je abonnement de volgende maand in.

Het zou echt KIKKEN zijn samen met velen van jullie deze creatieve KIK te beleven! 


Als je wilt weten hoe de deelnemers het KIKKEN ervaren kun je bij de reacties/opmerkingen meer te weten komen!

Tot KIKS!?


Annette

108 opmerkingen :

 1. Ik heb deze maand (juni) meegedaan met de KIK. Ik wist eigenlijk niet helemaal wat me te wachten stond maar omdat ik al een paar workshops bij Annette had gedaan had ik het vertrouwen dat het zeker de moeite waard zou zijn. Daarbij wilde ik kijken of dit mij uit mijn stempelblock van de laatste maanden (ivm burnout) zou halen. De KIK heeft mijn verwachtingen zeker waargemaakt! Het was vanaf het begin prima geregeld, de communicatie was duidelijk en vriendelijk als altijd. Het ontvangen van de KIK was echt heel leuk. Het was verpakt als een kadootje en dat zat in een bubbeltjesenveloppe. Er zat ontzettend veel in het pakket, en de combinaties waren niet te voor de hand liggend, maar alles paste uitstekend bij elkaar. In de dagen daarna volgden diverse korte mails met aanwijzingen, tips en hints en ik merkte dat ik echt van alles ging bedenken wat ik zou gaan maken. Er kwam ook een supergoeie tutorial met tips die ik nog heel vaak zal kunnen gebruiken als ik met designpapier werk. Door de drukke laatste maanden voor de vakantie heb ik nog niet veel werk kunnen afmaken maar momenteel ben ik daar heerlijk mee bezig. Ik heb er weer helemaal zin in! Wat mij betreft is de KIK een supergoed kado voor mezelf en als je ook interesse hebt zou ik het zeker ook gaan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tof, super, fantastisch. Ik kan het goede woord niet vinden, maar de eerste KIK was echt KIKKEN! Een prachtig pakket met producten, veel en verrassend! De challenge was superleuk en was minder simpel dan je eerst zou denken. De tips waren geweldig. Op een gegeven moment zag ik overal strepen, stroken en motieven in en bedacht ik steeds meer mogelijkheden.. De KIK heeft echt iets in gang gezet. Ik ga er deze week verder mee aan de slag....Echt een geweldig idee Annette, de KIK! Bedankt Annette van de Kijkkast!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind KIK fantastsich! Echt veel en leuk materiaal, zeker ruim het geld waard! De ideeen zijn ook heel erg inspirerend! Ik ga er in mijn vakantie flink mee aan het werk, en heb daar nu al veel zin in. De tutorial vond ik ook heel goed. Voor mensen die nog twijfelen: Niet doen, gewoon aanmelden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Annette, ik heb er van genoten! Wat ontzettend leuk om zo'n verzorgd verrassingspakket in de brievenbus te ontvangen, en achtereenvolgens de uitdaging, de VELE leuke en bruikbare tips die me echt elke keer op nieuwe ideeen brachten, en dan ook nog eens de leerzame tutorial waardoor ik heel anders naar dessinpapier ben gaan kijken. Ik ga er in mijn eigen tempo mee aan de slag! Zo leuk dat ik nu toch kan genieten van jouw ideeen. Je woont helaas echt veel te ver om vaak te kunnen komen workshoppen! Dit is echt heel erg leuk voor elke stempelliefhebber. Dank!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zoals altijd ben ik dik tevreden. De beloftes zijn dubbel en dwars waargemaakt. Hier is heel veel tijd en zorg aan besteed! De ideeen zijn echt de moeite waard, je krijgt hier zo veel inspiratie van! De KIK is een fantastisch initiatief van een bijzonder creatieve, vriendelijke en gulle demo! Dankjewel Annette van de Kijkkast!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De Kik was super! Ik ben blij met mijn abonnement! Het heeft me echt een Kick (ja in dit geval met ck ;o) gegeven, een inspiratieboost, een creatieve douche! Ben benieuwd wat je de komende maand weer voor ons in petto hebt!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kirsten Vaillot8 juli 2015 om 08:25

  Het was vanaf het begin al een feestje. Al voor het pakket in huis was kwamen er berichtjes ter voorbereiding en informatie. Het pakket was top, heel mooi bij elkaar, en verrassend! De challenge was erg leuk! Het leek heel simpel maar het werd helemaal uitgediept met allerlei niet te moeilijke maar wel heel leerzame suggesties voor nog meer mogelijkheden, en toen kwam er ook nog een les over het werken met designpapier, waardoor ik daar nu heel anders naar kijken, en zeker makkelijker designpapier zal gaan gebruiken op mijn kaarten, doosjes en Project Life! Ik vind het eigenlijk ongelooflijk wat ik allemaal gekregen heb voor dat kleine bedrag van 12,50! Het materiaal is al duurder, en er is zo veel tijd en liefde in gestoken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wilde KIK eerst proberen voor een maand. Maar ik wist eigenlijk al dat het leuk zou zijn en prima verzorgd, dus ik had beter meteen een abonnement kunnen nemen. Nou, dat heb ik dus nu maar gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben meer dan tevreden! Dit was gewoon top! Ik heb mijn cropvriendinnen dus ook aangeraden mee te gaan doen met de KIK! KIK is echt een kadootje voor jezelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb deze week een mailtje gestuurd omdat ik graag wil mee doen maar nog geen antwoord gehad en dat moest voor de 10 juli. vandaar.
  Groetjes Mary

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Mary, wat vervelend dat je geen antwoord hebt gekregen! Ik kan nergens een mail terugvinden van jou. Zou je me alsjeblieft opnieuw willen mailen op annette.elias@quicknet.nl ? Mijn excuses voor het ongemak. Je berichtje is echt niet aangekomen. In ieder geval: Welkom bij de KIK en ik zie je mail tegemoet!

   Verwijderen
 11. Bedankt Annette voor deze eerste maand KIK! Alles was ZO leuk! Ik heb mijn losse deelname meteen omgezet naar een abonnement. Dat zegt genoeg toch? ;o)))

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Kan ik me nog aanmelden Annette? Het lijkt me zo gaaf om mee te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja hoor Jacky, dat kan! Gezellig dat je ook mee wilt doen! Zou je mij een mailtje willen sturen via annette.elias@quicknet.nl? Dan komt het helemaal voor elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het is nu nog maar 13 juli en ik zit al vol ongeduld te wachten op de nieuwe KIK.... De omschrijving was al gaaf ;o) Als ie net zo leuk wordt als de vorige ben ik HEEEELLLL blij!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Kirsten Vaillot23 juli 2015 om 00:08

  Wat weer een geweldig pakket Annette!!! Wat zit er veel in! En wat heb je het allemaal weer supergoed en slim uitgedacht! Ik kijk al weer uit naar de komende mails en tips, maar de challenge heeft me al heeeelllll enthousiast gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Thema, challenge, materiaal, techniek en de inhoud van de KIK zijn zo geweldig op elkaar afgestemd! Hoe heb je het kunnen bedenken! Geniaal!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wow, de uitdaging van deze maand is best spannend en voor mij helemaal nieuw! Maar wat leuk en wat mooi! Het pakket was ook weer super! Het ziet er allemaal weer zo verzorgd uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ook de Kik van JULI is weer voortreffelijk! Wat een out-of-the-box pakket! Heerlijk! En de opdrachten en tips, TOPPPP! Ik heb nu al zoveel nieuwe dingen gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Het lukt me niet om op tijd mijn maaksels te mailen, want we vieren vakantie! Maar wat een prachtig pakket was het weer Annette! Ik wist echt niet dat er ZO VEEL mee mogelijk was en heb allerlei prachtige achtergrondjes en enbellishments op voorraad gemaakt waarvan ik nog kaartjes ga maken. Allemaal verschilend! De kleuren waren heel mooi en toepasselijk en ook bij het jaargetijde paste het uitstekend! Bedankt voor alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik heb er enorm veel plezier in gehad zoveel mogelijk van je tips te gebruiken. Ik heb nu een hele berg voorbeeldjes liggen die ik nu rustig aan ga afmaken. Wat een leuke tip-mails kwamen er voorbij. Bijna elke dag wel iets! En prima te behappen! En elke keer dacht ik, van oja, wat een goed idee, dat ga ik proberen! Ook je manier van uitleggen, lekker gewoon en gezellig, vind ik erg leuk. Het is allemaal duidelijk en prima te begrijpen. Ook die kleine opmerkingen zo hier en daar doen me regelmatig glimlachen. Ik ben onverminderd enthousiast en kan een ieder de KIK van harte aanraden. Als je in een creadip zit kom je er zo weer uit! En je leert zo veel! Het pakket was ook weer geweldig en ik vind het knap dat dit voor zo'n klein bedrag allemaal kan!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat was het weer een geweldige KIK Annette! Zo compleet, inspirerend, gezellig, goed te volgen, voordelig en gezellig! Ik zou het aan iedereen die twijfelt zeker aanraden. Je krijgt er absoluut geen spijt van!!! Ik krijg er helemaal een overvloed aan ideeen van. Je geeft buiten de echte leertips en techniekbeschrijvingen ook nog zo veel leuke extra handigheidjes en tips en meer! En het pakket is echt met heel veel zorg en liefde samengesteld en verpakt. Zo doe jij alles. Ik vind de KIK echt iets waar ik heel blij van word!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ook ik ben na een maandje uitproberen om! Dat uitproberen had niet gehoeven, want het was ECHT super en ik heb dan nu ook meteen het abo genomen. Kan haast niet wachten tot de volgende KIK komt! Annette, superidee, maar vooral ook een superuitvoering! Ook je bereidheid vragen te beantwoorden en duidelijke en vriendelijke manier van doen is top. Vriendschappelijk en enthousiast! Je geeft genoeg informatie, niet te veel en zeker niet te weinig. Het is echt heel veelzijdig en ik hoor dingen waar ik zelf nog niet aan gedacht had. Het is prima te behappen, leerzaam, creatief, anders dan anders en gewoon ONTZETTEND LEUK!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hoeraaaaaa, feestje! De KIK is zojuist op mijn deurmat geploft! Wat weer gaaaaaaaaaffffff! Mens, hoe verzin je het toch weer! Ik ben nu wel HEEELLLLLLL benieuwd naar de Challenge hoor, want de combinatie van materialen is weer superspannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wow, wat al weer een mooie enveloppe Annette, echt een KIK! Nu al blij mee! En nu wachten op wat je voor ons in petto hebt aan tips en uitdagingen... Leuk, en echt genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk Karin en Belinda dat jullie er weer zo blij mee zijn ;o) Dat is altijd fijn om te horen! De Challenge kunnen jullie vanavond in je mailbox vinden. Alles draait deze keer om de details en je wordt een echte designer ;o) Verder verklap ik nog niets! Veel KIK-plezier alvast!

   Verwijderen
 25. Kik is aangekomen. Superleuk! En er zitten ook een paar heel spannende dingen bij! Details? Designer? klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ja hoor, mijn tweede KIK is aangekomen. Wat ontzettend leuk dit! Veel spulletjes en weer helemaal anders dan de vorige. Absoluut geen spijt van mijn abonnement! ;o)) Ik heb echt geen idee wat voor challenge ons nu te wachten staat, maar het gaat zeker weer leuk worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat is hij weer leuk Annette. Wat een aparte kleuren combinatie, maar alles klopt weer met elkaar. Er zitten inderdaad dingen bij die verrassend zijn. Maar alles is ontzettend leuk zo samen! Het idee van deze maand is weer ontzettend leuk en iets wat ik nog niet eerder gedaan heb. Dus zeker weer een ideeenKIK! Ik kijk uit naar je tips en lesjes! Dankjewel weer voor het mooie pakket en de aandacht die je er weer aan hebt besteed!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hier nog een blije KIK-fan! Wat is hij weer leuk! Echt weer een kadootje voor mezelf! Ik was helemaal een beetje nerveus bij het uitpakken. Is dat nu erg of niet? Maar ik was weer blij verrast met wat we hebben gekregen. Heel opvallend de combinatie van de kleuren (mooi!!, deze kleuren kende ik eigenlijk nog niet zo goed!) en er zitten echt een paar dingen bij die ik heel spannend vind! De eerste mail was al veelbelovend en dat in combinatie met de KIK materialen maakt het tot een echte KIK-challenge! Ik heb er weer zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Het is weer een superKIK Annette, en wat een spannende Challenge! Wel iets helemaal nieuws voor mij maar dat is juist zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Net teruggekomen van ons weekendje weg en ja hoor, daar lag de KIK al naar me te lachen ;o) Hij is absoluut weer de moeite waard en wat een originele uitdaging heb je weer voor ons! KIKKE!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Prachtige Kik weer, ben blij! Donderdag heb ik vrij dus dan ga ik aan de slag! Ik heb er nu al zin in. Echt spannende spulletjes deze keer, het lijkt wel een beetje retro in deze combinatie!!!! De uitdaging is GAAF!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. de KIK kit van deze mand is nog super leuk en met veel spulletjes! En wat een gaaf en originaal idee voor de challenge! Ik vind het ook super om Tip bijna elke dag te krijgen voor inspiratie en "out of the box" nadenken! Ik ben super blij met mijn kit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wow, bedankt voor deze geweldige tutorial! Wat heb je dat op een leuke en duidelijke manier weten uit te leggen!
  Heel leerzaam! De KIK is echt top. Wat krijgen we toch veel!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wat ontzettend goed uitgelegd Annette. Ik ga ineens van alles met andere ogen bekijken! Je hebt het heel handig, stap voor stap uitgelegd en door de foto's er bij zie ik, en snap ik, echt de verschillen. Top! Daar ga ik ook NA deze Kikmaand nog vaak gebruik van maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Weer een KIK met prachtige inhoud. Daarnet de tutorial doorgelezen en wat maakt dat op een heldere en prettige manier duidelijk wat de challenge eigenlijk precies inhoudt. Mijn complimenten!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Oh super Annette, je tutorial is echt zo duidelijk en zo leerzaam! Zo had ik er nog nooit over nagedacht! Heb nu al weer zin nieuwe embellishments te maken. Echt goed en beeldend uitgelegd, want tijdens jouw uitleg zag ik al helemaal voor me wat ik ga maken. Morgen weer verder met de KIK!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. De KIK is echt kicken!!! Zo leuk om uit je comfortzone te gaan en toch een gave creatie te maken. De tips van augustus kun je altijd toepassen. Een waardevolle investering! Nou ja het is helemaal niet duur als je ziet wat je allemaal krijgt! Gave materialen, deskundige begeleiding en zoveel fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Hij was weer geweldig. Ik dacht eerst dat het heel moeilijk ging worden, maar stapje voor stapje vielen door de tips en de tutorial alle stukjes op hun plaats! Dat heb je zo goed opgebouwd! En ik merk dat ik er weer een heleboel heb bij geleerd! Wat heb ik hier weer met superveel plezier aan gewerkt! DANKJEWEL!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Mijn eerste maand KIK is zo goed bevallen dat ik nu graag een abonnement wil. Deze challenge heeft me echt getriggerd! Kan ik me al opgeven voor een abbonnement vanaf nu?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Ella, wat leuk dat je zo enthousiast bent! Je kunt je eigenlijk op elk moment aanmelden voor de KIK. Doe je dit tot uiterlijk de tiende van de maand, doe je die zelfde maand nog mee, doe je het na de tiende, dan gaat je abonnement de maand daarop in. Maar ik zal je meteen noteren, dus je doet in september gewoon weer gezellig mee! Dankjewel!

   Verwijderen
 40. Wat een heerlijke KIK is dit weer geweest. Ik heb de eerste dag echt even met de handen in het haar gezeten hoor, dat zeg ik eerlijk, maar je zei al in een van de kikmails dat het vanzelf duidelijk zou worden en dat gebeurde ook! Elke dag vertelde je weer wat tips en elke keer werd het beeld in mijn hoofd duidelijker. Heel knap opgebouwd! Ik ben een van die mensen die haar kaartjes niet durft in te zenden maar wie weet komt dat nog wel ;o) In ieder geval geniet ik volop van de KIK en het is elke maand weer een complete verrassing wat er nu weer gaat komen. Echt verfrissend en vernieuwend deze manier van werken! Zeker door de vakkundige opbouw! Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Zojuist heb ik nog eens je tutorial bekeken en me gerealiseerd hoe knap die in elkaar zit. Je laat heel duidelijk de principes zien maar doet dat zonder dingen voor te kauwen. Je zet ons er echt mee aan het denken! Zo slim gedaan, en dat gewoon met huis tuin en keuken dingen ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Yes! Ik heb me aangemeld voor de KIK! Nu afwachten in grote spanning! Het duurt nog even maar kan haast niet wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Mijn eerste KIK is aangekomen. YES!!! Wat een ontzettend gave enveloppe! Hij stond echt bol van alle leuke dingen! Het zat ook heel leuk verpakt met een grappige zegel. Nu ben ik dus HEELLLLL benieuwd wat we er mee gaan doen, maar de materialen zijn in ieder geval al helemaal mijn smaak! Echt superleuk allemaal en zo VEEL!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Yippie!!! gisteren heb ik mijn KIK op tafel gevonden, nog een leuk verrassing, en nog een super LEUK kit... Heel benieuwd met de challenge....spannend!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Wat een supergeweldige Challenge is het weer! En echt TOTAAL anders dan alle vorige keren. Je laat ons echt alle hoeken van de kamer zien he? Qua creativiteit bedoel ik dan natuurlijk! Deze is ook weer helemaal leuk. Ben zo benieuws wat er nog komt aan tips! Maar de spulletjes zijn in ieder geval weer helemaal GEWELDIG! Echt superstoer!

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Ik word weer helemaal vrolijk van de KIk envelop en de mails. Zo leuk en inspirerend! Ik krijg meteen zin om aan de slag te gaan! Blij dat ik meedoe!

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Oh wat weer een spannend pakket! Het ziet er ZO veelbelovend uit allemaal!!! De onderdelen maken dat ik al een vermoeden krijg van wat de bedoeling is, maar ik wacht braaf af ;o)) Blij met mijn abo! De verrassing is elke keer SUPER!

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Wat weer een mooie spulletjes, en die glimmers, wow! De Challenge vind ik weer superslim bedacht! Ik heb er weer zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Annette, wat een ontzettend leuk thema: "Kiekeboe"! Mooie bruikbare spullen in het pakket, vooral het zakje met glim en versiersels was helemaal te gek! Dat wordt weer een leuke KIK!

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Gave tutorial weer Annette! Supreduidelijk ook! Ik krijg er meteen allemaal ideetjes bij! Morgen na het werk ga ik er mee aan de gang!

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Wat weer een gigantisch goed uitgewerkte tutorial Annette! Ik hoop echt dat je ooit ook video's gaat maken want dan ben ik bij voorbaat al een van je grootste fans! Ja dit is een hint! ;o) Bedankt hoor, alle drie de tutorials en de KIK-tips zijn weer megabruikbaar en brengen me op enorm veel ideeen!

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Gemma van Kampen27 oktober 2015 om 23:29

  Wauw, wat goed en duidelijk uitgelegd, en wat een ontzettend mooi model dat Billboard ;o))

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Wat een superleuke KIK is dit weer zeg! Ik geniet er weer enorm van! Zo blij met mijn abbonnement!

  BeantwoordenVerwijderen
 54. De KIK haalt het beste (op creatief gebied ;o) bij me naar boven. Al show ik geen creaties, ik geniet er enorm van!

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Ik zit vol smart op mij eerste KIK te wachten en ik hoop zo meer inspiratie te krijgen, daar KIK je toch op.

  Groetjes Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Ohhhh het is al weer bijna zo ver! Ik kan niet wachten! Het is elke keer weer een feestje!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Hoera! Mijn KIK is binnen! Wat een prachtige kleuren! En wat een mooie spulletjes zitten er bij! De gereedschapjes maken dat ik een vermoeden heb over de techniek die we gaan doen. Heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Wat was dit weer een ongelooflijk leuke, interesante, leerzame, en creatieve KIK! Ik heb er van genoten Annette. Dankjewel! Alle voorbeelden zijn weer geweldig en ik heb echt spijt dat ik mijn eigen kaarten niet heb ingestuurd!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh Ria, dat moet je nu toch echt eens gaan durven hoor! Je maakt echt heel mooie dingen!!!

   Verwijderen
 59. Mijn KIK-creeaties zijn weer af, en alhoewel ik ze niet geplaatst wil hebben wil ik toch even zeggen dat ik zo ontzettend blij ben met deze maandelijkse inspiratieboost! Gewoon het krijgen van steeds een totaal andere invalshoek, en het leren van techniekjes en nieuwe manieren om je materialen te gebruiken geeft mijn inspiratie (die nogal ingezakt was..) een enorme KIK. Het was voor mij net wat ik nodig had! Het krijgen van die enveloppe met logo, met daarin een leuk verpakt pakketje is elke keer een verrassing. Het is allemaal zo leuk en afwisselend samengesteld. Geen voorspelbare combinaties in veel gevallen, maar alles valt als puzzelstukjes op de plek. Verder is de communicatie vriendelijk, duidelijk en snel, de KIK mails zijn duidelijk, inspirerend, practisch en gemoedelijk van toon, en vind ik de prijs van de KIK echt heel erg laag voor wat je er voor krijgt. Hier zit dus een zeer tevreden KIK-ster! En Annette, jij bent een echte kanjer dat je dit allemaal zo goed organiseert, bedenkt en doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Ik zie bij mijn vriendin elke keer de prachtige pakketten binnenkomen. En ze is zo enthousiast! Ik wil ook!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Nog steeds ben ik grote fan van de KIK, en ik zit nu al uit te kijken naar de volgende enveloppe!

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Deze keer vond ik hem eerst heel lastig, maar zo gaaf! Wat leer ik hier toch een hoop nieuwe dingen door. Echt te gek!

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Gemma van Kampen30 januari 2016 om 13:21

  Ik vond het weer een briljant bedacht geheel, en vraag me elke keer af waar je de ideeen vandaan haalt! Echt supersupersupersupersuperleuk! (en leerzaam en prikkelend!)

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Wat weer een supermooie KIKcombinatie, en wat een gave Challenge. Ben er nu al helemaal enthousiast over. Weer totaal iets anders! En.. Ik heb een van je KIK-kadootjes gevonden in mijn pakket! Superleuk zeg! Heel erg bedankt! Erg leuk dat je zomaar eens de gelukkig kunt zijn! Ik denk dat ik het meteen ga gebuiken voor deze Challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Enveloppe vrijdag al ontvangen. Bijzonder mooie producten! De uitdaging is voor mij ECHT een uitdaging, maar ik heb inmiddels het vertrouwen dat het de komende dagen helemaal goed gaat komen met de ideeen!

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Bijna vergeten mijn abo te verlengen... HAD IK TOCH BIJNA DE VOLGENDE KIK GEMIST!! Ieks, dat wil ik echt niet hoor. De Kik heeft me helemaal uit mijn stempelblock gehaald en mijn hoofd zit weer helemaal vol ideeen. Je hebt mijn raderen in in ieder geval flink aan het draaien gekregen ;o)) DANKJEWEL ANNETTE!

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Nog steeds onverminderd enthousiast! Ik doe mijn eigen ding met de KIK maar de materialenkit is geweldig en veel, en er zitten ook regelmatig echt verrassende dingen bij die me weer aan het denken zetten. Kortom I LOVE IT!

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Kirsten Vaillot11 maart 2016 om 11:51

  De KIK is voor mij nog steeds elke maand GENIETEN met een grote G! Ben zo benieuwd wat we nu weer gaan krijgen!! Het is vast weer iets origineels!!! Ik kan niet wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Ohhh wat een gave Tutorial. HOE BEDENK JE ZOIETS!!!!! Echt supersupersuperleuk! Heel mooi samengesteld het pakket. Heel evenwichtig en stijlvol, en toch kleurijk! MOOI!

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Ik was al blij met het pakket, zoals altijd, maar de raadselachtige titel bracht me een beetje van de wijs en ik wist niet welke kant ik er mee op moest gaan. Maar zoals je al zei in de Challengemail, zou het allemaal goed komen en nu al, na de eerste tutorial, vallen de stukjes op hun plaats. Wat toch weer superknap gedaan Annette. Ineens heb ik allerlei leuke ideeen voor de opdracht! En dan te bedenken dat je voor deze maand nog meer tutorials hebt aangekondigd... WOOWW!!!! Ik ben zo Happy met de KIK!

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Je KIK bestaat nu al 10 maanden....vandaag viel KIK nummer 11 op de mat. Voor mij ditmaal gratis omdat ik alle 10 keren iets heb ingezonden voor de challenge. Van iedere KIK heb ik iets geleerd, gewerkt met materialen of papiersoorten waar ik anders niet zo snel voor zou kiezen. KIK nummer 11 vandaag weer vol verwachting uitgepakt, het blijft toch iedere maand weer een cadeautje voor mezelf. Dit keer weer heel verrassend papier en mooie extra materialen....ik kan niet wachten om aan de slag te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Elke maand weer geniet ik van de KIK! Het is zo knap dat je de opdrachten en ideeen zo uitwerkt dat iedereen er met de eigen stempels en inkten iets mee kan! Ga er maar aan staan om op deze manier een heel breed publiek aan te trekken en van inspiratie en nieuwe inzichten te voorzien! Maar het lukt je elke keer weer. Ik heb al zo ontzettend veel nieuwe ideeen en werkwijzen geleerd! Mijn grote complimenten voor jou, want je steekt er zo ongelooflijk veel liefde en tijd in! DANKJEWEL!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Hier een trouwe KIKfan die niet deel wil nemen aan de challenge maar wel de opdrachten doet. Wat een nieuwe inzichten heb ik al opgedaan zeg. Ongelooflijk! Soms is het eerst even moeilijk, dat denk ik dan tenminste, maar eigenlijk blijkt geen enkele KIK echt moeilijk te zijn geweest. Je wordt alleen even flink door elkaar geschud in creatief opzicht. Ik merk dat dat heel goed voor me is en dat ik daardoor ook buiten de KIK om meer nieuwe ideeen heb en dingen op een andere manier ga gebruiken. En ik durf meer! Ik ben HEELLL enthousiast dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Petra Dijkstra9 mei 2016 om 22:55

  Wat leuk dat mijn KIKkaartje gekozen is als het kaartje die goed aan de challenge had voldaan. Het was een echte challenge voor mij. Behoorlijk uit mijn comfortzone met zoveel wit en leeg op de kaarten. Leuke techniek om mee te werken en op deze manier laagjes aan brengen was ik zelf nooit opgekomen. Bedankt voor de leuke duidelijke KIKmails. Ik hoop dat steeds meer mensen meedoen maar ook gaan inzenden omdat ik ook altijd zo nieuwsgierig ben wat anderen met het materiaal en de tips hebben gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Elsbeth Groeneveld22 juni 2016 om 00:56

  Hallo Annette, vanmiddag is mijn KIK aangekomen, en wat was het weer een leuke verrassing! De dikke enveloppe was echt goed gevuld met speciale dingen. Het ziet er allemaal superspannend uit, en wat luxe! Ik kijk al uit naar alle tips en ideeen die we nog gaan krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Wat weer een supergave KIKenveloppe!! UIt ervaring weet ik dat dit iets heel leuks gaat worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Annette GEFELICITEERD met je eenjarig bestaan van de KIK, ben weer reuze benieuwd wat je nu voor ons verzonnen hebt, hopelijk valt hij straks op de mat, ben zo nieuwsgierig.

  KIK groetjes Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Wat een geweldige KIK weer, ik krijg er een kik van. Benieuwd wat de opdracht is.

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Wat was het weer een supergave KIKmaand Annette! Heel erg leuk om te doen, prachtige materialen (daar wil ik wel meer van!) en de tips waren weer top!

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Het was weer een fantastische KIK en ik kijk al weer uit naar de volgende!!! Weer een nieuw Mini abo genomen!!! Groetjes, Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Oh wat een leuke spulletjes in de envelop. Altijd een feestje om hem open te maken. Ik ben erg benieuwd naar de challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Al weer een geweldig KIK pakket! Supermooie spulletjes en ik heb al zin om aan de slag te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Ohhh dit is leuk! Wat weer een prachtig pakket, en wat een superleuke Challenge. Hoe heb je het weer weten te bedenken! Echt, de ideeen die ik van de KIK krijg zijn echt super! Zo leuk en gaaf, het maakt echt dat je ZELF dingen gaat ontdekken, jij geeft ons alleen de manieren aan waarop we naar de materialen kunnen kijken, en de vele tips zijn geweldig! Het zit allemaal zo doordacht in elkaar! Echt FOR-MI-DA-BEL!!

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Wat weer een prachtige Challenge Annette. Ik heb er echt zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 85. De KIK is gewoon fantastisch en deze laatste is daar absoluut geen uitzondering op. Ik BARST ineens van de inspiratie!! Zo gaaf die invalshoeken die jij ons presenteert! Niks voorgekauwds, maar zo inspirerend en leerzaam. Elke keer ook zo verrassend en anders! Echt KIKKEN!!

  BeantwoordenVerwijderen
 86. WOW, niet schrikken, maar dat is weer KIKken.
  Wat weer geweldige spullen, die iedere keer mijn handen vergullen.
  Iedere maand sta ik ervan versteld, wat Annette weer in haar KIK mails vermeld.
  Steeds weer wordt ik enorm verrast door haar technieken, iedere KIK weer kleuren, papiersoorten ik sta ervan te kieken.
  Annette, je bent een enorme inspiratiebron met je mooie KIK pakketten, die iedere
  KIK(ker) aan het werk kan zetten.
  Inspiratie krijg ik ervan iedere keer weer, het wordt niet minder maar steeds meer.
  Hoop dat we nog lang van de KIKs mogen genieten, ja, ik dacht met dit gedicht laat ik je even van kleur verschieten.
  Want misschien heb je nu blozende wangen, maar dit compliment mag je ontvangen.
  Want iedere maand weer, verras je ons keer op keer.

  Lieve KIKgroet, Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Ik doe nu voor de tweede maand mee met de KIK en het geeft zoveel inspiratie! Het begint al met het verheugen op het pakketje en daarna het openmaken. Wat een leuk pakket was het ook,deze maand weer! Super materialen, geweldig om mee te werken. En dan de challenge... Ik heb mijn inzending al gedaan en ben ontzettend benieuwd wat de anderen hebben gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Hij was weer super! Wat een gave ideeen heb ik weer gekregen! En zo leuk dat je geen voorgekauwde dingen krijgt, maar echt zelf dingen bedenkt door jouw geweldige voorzetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 89. De KIK is elke maand een feestje! Echt superleuk, en superinspirerend. De materialenset is ook elke keer geweldig en soms zo verrassend bij elkaar, maar zo goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Wat leuk dat mijn KIK inzending van augustus gekozen is! Het was een leuke uitdaging en geeft zoveel nieuwe ideeen. Ik had nog nooit van paper tiles gehoord voordat ik met deze KIK meedeed! Ook je KIK mailtjes zijn heel goed en inspirerend. En door de inzendingen van de anderen heb ik nog meer inspiratie gekregen. Wat een mooie kaarten! ik kan niet wachten tot rond de 20e als de volgende uitdaging weer op de mat valt....

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Wat een super KIK pakket was het weer deze maand! Mooi materiaal dat fijn werkt en een leuke challenge. Ook weer fantastische uitleg en veel inspiratie in de KIK-mails. Ik weet wel dat ik in mijn volgende Stampin'Up! bestelling nog wat meer materiaal ga aanschaffen om nog meer te kunnen experimenteren... Wat is dit leuk! Ik heb mijn inzending voor de challenge gisteren opgestuurd en ben ontzettend benieuwd naar wat de anderen hebben gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Hier een nog steeds zeer tevreden KIKdeelnemer! Het is allemaal zo perfect verzorgd en duidelijk. Elke maand weet je ons weer te verrassen. De uitdaging en de tips zijn GEWELDIG, en ik zou de KIK echt niet willen missen! Alleen al van het lezen van de mails krijg ik zin om mijn stempels te pakken en te gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Ik had via iemand van dit project gehoord en was erg benieuwd. Zoooo leuk om iets te ontvangen als verrassing en dan ook nog op maat dingetjes waar je meteen mee aan de slag kunt. Super-de-super.
  En dan ook nog al die tips.
  Echt een heel goed concept!!

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Annette, wat heb je weer een verrassend en origineel pakket weten samen te stellen voor ons. De tips en aanwijzingen zijn geweldig en ik krijg er al zo veel ideeen van! Superleerzaam voor mij, en ideaal tegen inspiratiedips! de KIK is echt KIKKEN!

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Al vanaf de eerste keer doe ik mee met de KIK. En wat is het woord goed gekozen...ik krijg er steeds weer een KIK van. Het uitpakken van de envelop blijft als het uitpakken van een cadeautje. Het is altijd weer verrassend en inspirerend. De tips, aanwijzingen en tutorials zijn altijd duidelijk en zorgen ervoor dat ik een mooi geheel kan maken met de geleverde materialen. Ik kan zeggen tegen alle mensen die nog twijfelen....doe mee je zal niet teleurgesteld worden!!! Annette bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen
 96. De KIK is elke maand een feestje voor mij! Een creatief en zeer inspirerend feestje! Zeer leerzaam, zeer bruikbaar, zeer afwisselend, en het zit zo ontzettend slim in elkaar. Het laat me echt ZELF nadenken, terwijl ik toch heel veel en heel goede aanwijzingen krijg! Door jouw omschrijvingen en tips zie ik het gewoon voorme, en het leuke is dat later uitkomt dat anderen heel andere ideeen er van kregen, wat mij dan ook weer heel veel nieuwe ideeen geeft! Je spreekt echt de eigen inspirati aan, terwijl we tegelijkertijd ontzettend veel van je leren!

  BeantwoordenVerwijderen
 97. De kik is elke keer weer een feestje. Soms heel dicht bij je eigen stijl en de andere keer een echte uitdaging. Maar de diversiteit maakt het juist leuk. En altijd weer leuke goeie tips.

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Wat een mooi KIK pakket weer, Annette! Elke maand is het uitpakken ervan weer een gaaf moment. Wat zouden er nu weer voor verrassingen inzitten? Het is echt een cadeautje. Mijn oudste dochter (4 jaar) weet het al precies als het KIK pakket op de deurmat ligt en wil heel graag meekijken met openmaken! Er zit altijd veel materiaal in, waarmee je uitgebreid aan de slag kunt gaan. Met de KIK inspiratie mails is het zo leuk om de uitdaging om buiten je comfortzone te treden aan te gaan. Annette geeft goede tips en tutorials om je op weg te helpen. En het resultaat is altijd verrassend en leuk! Zelf vind ik het ook altijd erg leuk om te zien in de galerij wat de anderen met hetzelfde KIK pakket hebben gedaan. Kleine waarschuwing: KIKken is wel een beetje verslavend!

  BeantwoordenVerwijderen
 99. Wat weer een verrassing deze KIK! Een gave techniek in een heel nieuw jasje! Het allerleukste van de KIK vind ik dat ik de materialen die ik al heb, op een heel andere manier ga bekijken en gebruiken! Het stimuleert echt de creativiteit en is ook nog eens heel leerzaam. Ik vind het echt een geweldig gebeuren en geniet er elke keer weer van! Het zit allemaal zo leuk en goed bij elkaar! Deze maand ook weer zo veel tips en variaties! Annette, je bent een topper!

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Als newbie in stempelland ben ik ontzettend blij met de Kik! Ik heb in een paar maanden tijd zoveel mogelijkheden ontdekt die ik kan doen met m'n spullen, daar zou ik zelf nooit zijn opgekomen! Ik raad het iedereen aan, ook beginners. Gewoon proberen, dan zie je vanzelf dat je meer kan dan je zelf dacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Als newbie in stempelland ben ik ontzettend blij met de Kik! In een paar maanden tijd heb ik zoveel mogelijkheden ontdekt die ik kan doen met m'n spullen, ik had het zelf nooit allemaal kunnen bedenken. Daarbij is het heerlijk om verrast te worden, het is iedere keer een heel leuk pakketje! Ik raad de Kik iedereen aan, ook beginners. Laat je uitdagen en zie dat je meer kan dan je zelf dacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Al vanaf de allereerste KIk doe ik nu mee, en nog steeds geniet ik er van. De KIK heeft mij door een moeilijke periode geholpen. Ik had een ernstige Burn-Out en in de KIk werd ik getriggerd creatief te gaan nadenken en dingen anders te doen, wat knutselen betreft. Achteraf bleek dat heel goed voor mij te zijn. Als je immers aan creatieve dingen denkt is er in je gedachten geen plaats voor narigheid. Het was heel gezond om mijn hoofd af en toe op iets heel anders te kunnen richten. In creatief opzicht heb ik ook heel veel geleerd. Nieuwe stijlen en technieken, en de nieuwe invalshoeken hebben mijn eigen creativiteit ook een boost gegeven. De uitleg en instructies zijn heerlijkj verfrissend en uitdagend. Geen voorgekauwde werkjes maar wel heel veel houvast en inspiratie. Elke maand ga je weer een heel proces door, van de eerste introductiemail tot en met het showen van de gemaakte creaties.

  BeantwoordenVerwijderen
 103. Annette dank je wel voor weer een inspirerende KIK. Ik zat in een dipje en had weken niks gemaakt en dankzij de KIK vanavond al een kaart gemaakt en een hele pagina voor mijn project life.

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Jouw workshops zijn fenomenaal, leerzaam, perfect uitgewerkt, inspirerend en uniek..... Wat jij doet is met niemand te vergelijken en voor mij onmisbaar. De KIK is dat inmiddels ook! De KIK is een absolute aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen