Agenda

Hierbij een overzicht van de workshops die momenteel ingepland staan. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld en  zo goed mogelijk actueel gehouden. 

Als je dat leuk vindt en graag eens met je eigen vrienden en bekenden wilt werken met stempels kan ik ook bij jou thuis, of op locatie, een workshop komen geven. Je kunt dan zelf aangeven wat voor soort workshop je graag wilt en kunt er bovendien gratis producten mee "verdienen"... Sowieso staat een workshop garant voor een gezellige supercreatieve ochtend, middag of avond. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op als je meer wilt weten!. 

Workshops in deze agenda vinden -tenzij anders vermeld- plaats bij mij thuis in Wognum.
De deelnemers die zich hebben aangemeld voor een workshop ontvangen tijdig een mail met daarin de eventueel zelf mee te nemen gereedschappen, foto's of wat verder van toepassing is


NIEUW! Zaterdag 8 juli tot en met zaterdag 2 september: De Kijkkast Stempelzomer! ONLINE WORKSHOPS!!! Een zomer lang Stempelplezier! Vanuit je eigen huis, vakantieadres of waar je ook maar wilt gave zomerprojecten maken! Inclusief videotutorials en materiaalkits! Kijk HIER voor alle info!

Woensdag 11 oktober 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info

Donderdag 12 oktober , 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 13 oktober 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info


NIEUW! Zaterdag 14 oktober: 14.00 tot 17.00 uur Thema workshop: Stempelen in de stijl van Dickens! Vandaag maken we kaarten en wie weet ook andere leuke projecten die geinspireerd zijn op de Victoriaanse tijd waarin de boeken van Dickens zich afspelen. Scrooge en Oliver Twist zullen niet letterlijk te zien zijn maar de sfeer van die tijd halen we wel terug. Gedekte kleuren, nostalgische afbeeldingen en een stoere dosis "Grunge" zorgen voor heel bijzondere creaties. Je leert tijdens deze workshop meteen een paar stoere distresstechnieken en trucs om je papier een heel ander aanzien te geven. Een verrassende workshop voor de liefhebber van nostalgie en inkt!
Deelname aan de workshop kost 17,50 euro (Er is nog 1 plekje beschikbaar)


NIEUW! Dinsdag 17 oktober: 20.00 tot 22.00 uur ***Adju-Avond! Ja hij is er weer, onze geliefde  ADJU-avond! Een uitdagende, gezellige avond met verrassende resultaten...Je ontvangt een pakketje afwisselende materialen (verrassing!) , er staan diverse stempelsets, ponsen etc op tafel en natuurlijk bijpassende inkten en je maakt hiermee je eigen kaart, doosje oid. Er zijn voorbeelden maar je eigen inbreng is natuurlijk het leukst. Natuurlijk ben ik er voor je met tips en trucs als je dat wilt! Op deze manier leer je wellicht andere materialen en stempelsets kennen en kun je ze eens uitproberen! Deelname inclusief materialen is 8,50 euro ( ***ADJU staat voor Annette Daagt je uit!) (deze avond is volgeboekt!)Nieuw! Zaterdag 21 oktober: De Kijkkast StempelWorkshopdag 2017 10.00 tot 16.30 uur!

Een heerlijke verwendag vol stempels, workshops, technieken, inspiratie en meer!

Kijk voor meer info op de {Workshopdag- Infopagina}

(Deze dag is vol geboekt!))


NIEUW! Donderdag 26 oktober: 10.00-12.00 uur: Kijkkast Stempelmomentje! Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl!  Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel  je even in een heel ontspannen sfeer een leuke kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen.  Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je pakketje en er is plaats voor maximaal zes personen. Deelname is slechts 3,50 euro 

Dinsdag 31 oktober: Artsy Cards Workshop (voor besloten groep)Zondag 5 november: Creatieve Wintermarkt in Dorpshuis de Brink in Obdam. 11.00 tot 16.30 uur    Kom je gezellig kijken?  Het is gezellig, warm en overdekt en er zijn veel zelfgemaakte producten te koop!  Dorpsstraat 155, 1713 HE Obdam

Woensdag 8 november: Introductie-workshop/Info avond over stampin'Up en de basis van stempelen, met diverse make and takes (deze workshop is volgeboekt)


Zaterdag 11 november: On Stage Local, Bijeenkomst voor demonstratrices in Utrecht.


Woensdag 15 november 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info

Donderdag 16 november , 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 17 november 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info


NIEUW! Zaterdag 18 november:  Kerst Stamp-A-Stack workshop

De Stamp-A- Stack kerstworkshop
is elk jaar weer een enorm succes! Ja het kan echt, je kunt in 1 middag een hele voorraad stempelkaarten maken, die ook nog eens superleuk zijn! Dit jaar heb ik gekozen voor "Cleane" Kaarten in een lekker moderne kerst-kleurcombinatie en een modern landelijke stijl! Uiteraard altijd met die speciale kijkkast-details!
Bij deze workshop hoort een grooooooote goodiebag inclusief een supergave stempelset (Merry Mistletoe), een pakket designpapier, cardstock, notecards&envelopes, lint en embellishments en nog veel meer! Alle gemaakte kaarten gaan in een stoer gedecoreerd cardboard doosje mee naar huis! (dan kun je er nog een poosje zelf van genieten voor ze op de post gaan!)  Na afloop van de workshop heb je bovendien nog voldoende materiaal over om er thuis nog een aantal bij te maken!
Ook door beginnende stempelaars is deze workshop prima te volgen maar het is zeker ook uitdagend en afwisselend genoeg voor wie al een poos stempelt!
De workshop is zo in elkaar gezet dat je niet steeds op elkaar of op de materialen hoeft te wachten en optimaal door kunt werken!
Deelname aan de Stamp-A- Stack workshop ( Inclusief de goodiebag met een waarde van 46,50) is 55 euro (Deze workshop is volgeboekt))

Zondag  19 november: Gereserveerd!

NIEUW! Woensdag 22 november: 13.00 tot 16.00 uur Themaworkshop:
Welkom Sint, Welkom Kerst!
Vandaag een leuke thema workshop waarin we enkele superleuke kadolabels en wat schitterende homedecoraties maken voor de feestdagen. Naar eigen keus in Sint of Kerstthema! De inhoud van de workshop blijft een echte verrassing, maar zeker is dat je met een aantal supergave projecten naar huis gaat, die zeker  een sfeervolle aanvulling in je huis zullen zijn! We maken onder andere een sfeerlicht maar er is nog veel meer leuks ;o) Maak met de projecten in deze workshop je eigen Sint-OF Kerst-Sfeerhoekje!
Geef bij aanmelding je themakeus door:
Keuze 1: SINT-traditioneel
Keuze 2: Kerst -Trendy
Keuze 3 Kerst -Traditioneel
Deelname aan deze workshop inclusief zeer uitgebreid materialenpakket is 23,50 euro
(Deze workshop is ook prima op locatie te boeken) ( Deze workshop is volgeboekt!)


Nieuw! Zaterdag 25 november 14.00 tot 17.00 uur: Techniekenworkshop: Trendy Watercolor Christmas! Stempelen en kaartenmaken oubollig? Ik bewijs vandaag het tegendeel! Maak tijdens deze workshop een flink aantal supertrendy kerstkaarten in een hippe "artsy" stijl, met een combinatie van materialen, papiertjes, en technieken! Helemaal ala nu! Hierbij doen we allerlei spannende dingen en nieuwe technieken met de Stampin'Up Watercolorpencils! Uiteraard kun je deze technieken, ideeen en materialen ook NA de kerst blijven toepassen!
Voor de liefhebber van moderne kaarten.
Voor de mensen die balen van saai en suf....
Voor wie graag hippe dingen doet met de inkten en stempels
Voor wie nieuwe combinaties en technieken wel aandurft en niet bang is voor wat "gewaagde" kerstkaarten!
Geschikt voor jong en oud en voor wie wel eens wat anders wil!
Deze workshop is INCLUSIEF heel veel extra's, waaronder een complete set Watercolor Pencils a 19,25, een Stampin'Spritzer, een luxe papierpakket en meer!
* Heb je de watercolorpencils al, kun je evengoed deelnemen aan de workshop. Je neemt dan je eigen set Stampin'Up! Watercolor Pencils mee naar de workshop en mag voor 19,25 euro iets anders uitkiezen.
* Voor deze workshop neem je zelf een set Aqua Painters mee. Heb je deze nog niet kun je ze bij je aanmelding meteen meebestellen.
Deelname aan deze uitgebreide workshop, inclusief alle genoemde extra's is 39,50 euro. (deze workshop is volgeboekt)
Nieuw! Zondag 26 november:  14.00 tot 17.00 uur Start van de Online Workshop December Daily! Maak je eigen December Scrapalbum in Pocketstijl, maak je eigen kaartjes, embellishments en extra's, leer de gaafste techniekjes en tips en leg je hele dagelijkse leven EN hoogtepunten van je decembermaand vast in een supergaaf en compact album!  Info volgt!

Vrijdag 1 december (ochtend) : Gereserveerd voor Kijkkast Stampin, Blends Friends
Zaterdag 2 december (middag) : Gereserveerd voor Kijkkast Stampin'Blends Friends


Woensdag 6 december 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info

Donderdag 7 december , 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 8 december 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info


NIEUW! Donderdag 14 december: 10.00-12.00 uur: Kijkkast Stempelmomentje! Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl!  Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel  je even in een heel ontspannen sfeer een leuke kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen.  Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je pakketje en er is plaats voor maximaal zes personen. Deelname is slechts 3,50 euro 

Vrijdag 15 en Zaterdag 16 december: De Kijkkast verkoopt leuke kerstkadootjes en snuisterijtjes op de Kerstmarkt (info volgt)

NIEUW! Dinsdag 19 december: 20.00 tot 22.00 uur ***Adju-Avond! Ja hij is er weer, onze geliefde  ADJU-avond! Een uitdagende, gezellige avond met verrassende resultaten...Je ontvangt een pakketje afwisselende materialen (verrassing!) , er staan diverse stempelsets, ponsen etc op tafel en natuurlijk bijpassende inkten en je maakt hiermee je eigen kaart, doosje oid. Er zijn voorbeelden maar je eigen inbreng is natuurlijk het leukst. Natuurlijk ben ik er voor je met tips en trucs als je dat wilt! Op deze manier leer je wellicht andere materialen en stempelsets kennen en kun je ze eens uitproberen! Deelname inclusief materialen is 8,50 euro ( ***ADJU staat voor Annette Daagt je uit!) (Deze avond is volgeboekt))

Zaterdag 27 januari 2018: TEAMDAG! Een supergezellige en creatieve dag voor de leden van mijn Stampin'Up!-team, Team Inky Bizz! Een heerlijke verwendag vol workshops, swaps, creatieve ideetjes, tips, lekkers en verrassingen!
(Zou je hier ook graag bij willen zijn, dat kan! WEES WELKOM! Ik vertel je graag hoe, en beantwoord graag al je vragen. Ook vind je {HIER} al veel info!)
Image result for teamdag

Zaterdag 10 februari 2018: DANK-JE-WEL-middag! Een speciale, feestelijke verwenmiddag voor alle gastvrouwen die in het afgelopen jaar hun huis openstelden en gezellige mensen uitnodigden voor een Kijkkast-Workshop bij hen thuis! Workshopjes, prijsjes, koffie en thee met iets lekkers en natuurlijk is de verdere invulling van de middag nog een verrassing. De middag is een kadootje van de Kijkkast, als blijk van waardering!


Image result for workshops


*De aanmeldingen voor de workshops gaan vaak heel erg snel! En vol is vol! Inschrijvingen gaan op volgorde van binnenkomst....Wees er dus snel bij! Aanmelden kan heel eenvoudig door mij een email te sturen!
* Om diverse redenen ben ik genoodzaakt jullie te vragen het workshopbedrag bij aanmelding te voldoen. Pas dan is je inschrijving definitief, dit o.a. vanwege het tijdig bestellen van materialen.
* Mocht een workshop volgeboekt zijn, laat het mij dan gerust weten als je graag mee had willen doen. Er wordt dan met jou als eerste contact opgenomen als er een plaatsje vrij komt of als er een extra workshopdatum wordt ingepland.
* Zie je een leuke workshop waarvan je graag zou willen dat ik deze op een andere datum, of eventueel bij jou thuis zou komen doen, neem dan gerust contact met me op. Ook als je eigen workshopverzoeken hebt: Geef ze gerust aan me door!
* Als er onvoldoende inschrijvingen zijn voor een workshop behoud ik me het recht voor de workshop te cancelen. Natuurlijk krijg je, mocht je je al aangemeld hebben, dan het reeds betaalde workshopbedrag meteen retour.
* Kijkkast-workshops zijn niet bedoeld voor collega demo's


31 opmerkingen :

 1. Oh, oh, oh, wat een leuke workshops! Kan bijna niet kiezen (moet wel). Heb me alvast weer voor een hele leuke opgegeven! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oohh, eindelijk vind ik echt leuke en originele Stampingup-workshops! Te gek! Nu nog kiezen ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor jouw workshops rij ik graag een uurtje. De projecten zijn super, origineel, ECHT iets voor een stempelliefhebber. Ik doe er altijd nieuwe techniekjes of ideetjes van op! Je doet het zo leuk, bent gezellig, positief en zo enthousiast en ik kom er altijd helemaal opgeladen en vol inspiratie vandaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjulliewel Lucy, Carla en Ellen! Ik ben erg blij met jullie gezellige aanwezigheid bij de workshops! En jullie enthousiasme geeft mij energie en inspiratie! Dus het werkt twee kanten op ;o) Tot snel!

   Verwijderen
 4. Ik sluit me helemaal bij je aan Ellen! Carla, kiezen is bijna niet te doen, het allemaal zo leuk! Wie weet kom ik je binnenkort een keer tegen aan de gezellige tafel bij Annette.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, dat kiezen is inderdaad haast niet te doen! Soms is het een beetje een verrassing wat je te wachten staat, maar de omschrijvingen zijn toch redelijk veelzeggend en ik ben nog NOOIT teleurgesteld! Het ziet er soms heel ingewikkeld uit met goede uitleg en heel veel geduld wordt het duidelijk uitgelegd en blijk ik het OOK te kunnen. Zo gaaf! Meestal veel Oh's en Ah's hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha, herkenbaar Marieke, de ooooh's en aaaaah's. Bij mij floept het er ook uit, kan me niet inhouden, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik WAS teleurgesteld in StampinÚp!... door sommige demo's.... maar bij jou ben ik weer helemaal enthousiast geworden! De materialen zijn natuurlijk geweldig, maar bij jouw workshops leer je ook echt nieuwe dingen, elke keer is weer totaal anders, en je laat zien dat een demo ook anders kan zijn dan een opdringerige verkoopster, en een workshop iets heel anders is dan een verkoopshow... Bij jou kom ik, en bestel ik, omdat ik dat WIL en niet omdat het van me verwacht wordt. Ik geniet er altijd nog weken van na en doe ook thuis nu veel meer met mijn spullen! Ik ben FAN!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lieve dames, jullie maken me aan het blozen! Wat lief!!!! Maar nogmaals, het werkt twee kanten op hoor! Door dat jullie graag komen en blijven komen, kan ik dit blijven doen! XXX Annette

   Verwijderen
 8. Bij jou voelen mensen zich echt welkom! Je maakt er altijd echt werk van en doet het met liefde en aandacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoihoi, ik wil graag een vriendinnenworkshop organiseren bij me thuis, ik neem binnenkort contact met je op!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een gave workshops!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heb al diverse workshops gedaan bij meerdere demonstratrices, maar de leukste workshops deed ik absoluut bij jou!!! Liefs Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Kun je de blendabilities part
  2 ook volgen als je part 1 niet hebt gedaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het is wel belangrijk dat je de basis-inkleurmethode kent Lucy, want deze workshop is daar een vervolg op... Ik ga sowieso kijken of ik nog extra workshops in kan voegen....
  En dan bij voldoende belangstelling ook nog een Part 1 workshop ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zo, wat een leuke workshops weer! Ik heb me maar weer ingeschreven voor een aantal. Wordt zo zennnnn van kaarten maken.
  Jammer van de Blendabilities, maar hopelijk komt er volgend jaar een beginners workshop.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Lucy, de Blendabilitiesworkshop was al bijna meteen volgeboekt. Het plan is om zo rond januari/februari gewoon een nieuwe serie workshops in te plannen! Dan kan ik meteen al die technieken en special effects doen! ;o) En bedankt voor je enthousiaste reactie! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh joepie, nieuwe workshops!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk Annette, ik kom snel weer eens gezellig meedoen! Ik kan me er nu al op verheugen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gave dingen hoor! Ik heb er al weer zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een geweldig programma Annette, super dat je alles zo mooi opgebouwd hebt met de Blendabilities en Project Life! Ook je normale workshops zijn heel aantrekkelijk en origineel! Ik kom graag weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Marianne van Dam27 januari 2015 om 10:26

  Ziet er weer fantastisch uit en ik weet uit ervaring dat jouw workshops exceptioneel goed zijn en waar voor hun geld! Geen eenheidsworst, maar iets waar met hart en ziel aan gewerkt is! De reistijd is absoluut de moeite waard!
  Groeten van Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wilma van Veen-Dijkman11 maart 2015 om 21:54

  Ik wil je nog even heel erg bedanken voor je persoonlijke aandacht en uitleg! Daar ben ik echt heel erg mee opgeschoten! Heel fijn ook dat ik totaal niet het gevoel had dat je me tot een bestelling probeerde te praten, wat ik elders vaak wel had. Uit alles sprak je oprechte belangstelling en liefde voor wat je doet. Je hebt ook echt verstand van zaken. Geen vraag was te gek. Als iemand een goede demo zoekt... dan kan ik jou echt van harte aanraden. Wat een aangename ervaring heb ik gehad door naar jouw workshopavond te komen. Ik kwam in een warm bad! Heel erg bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Carla Beerepoot23 april 2015 om 17:59

  Ojaaa, vanavond weer een supergezellige Project Life Avond bij Annette! Het is elke keer weer een avond waarvan ik nog wekenlang nageniet omdat jij op de een of andere manier leert om anders naar dingen te kijken waardoor ik enorm veel inspiratie krijg! Je hebt van die ideeen waarvan ik denk: BRILJANT! Waarom heb ik dat nou niet bedacht? Zo gaaf! En je bent ook zo lekker nuchter en niet gericht op verkoop. Het gaat echt om het creatieve en het plezier en dat voel je. Jouw workshops zin uniek, en daar mag je trots op zijn. Tot vanavond, ik heb er zo'n zin in, mijn tas staat al in de auto!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wendy Steltenpool7 september 2015 om 00:09

  De beste workshops doe ik absoluut bij jou Annette! Origineel, veel tips, en SUPER INSPIREREND! Je weet altijd meer uit de materialen te halen, en na zo'n workshop geniet ik nog een hele poos na! Positief, leuk, lief, vakkundig en geduldig... en heel origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Bedankt voor de geweldige workshop Annette. Wat steek ik toch altijd veel op van jouw workshops! Ik hoop dat je de Layered Vintage workshop nog een keer gaat doen, want die wil ik graag nog meedoen! Jammer dat ik de andere keren niet kon!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik ga weer wat workshops boeken hoor! Zo leuk allemaal! En ik weet bij jou altijd zeker dat het super is!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Yeejj, weer wat gave workshops in het vooruitzicht!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat weer een GEWELDIG aanbod aan workshops Annette!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. De leukste workshops doe je bij Annette! Geweldig, origineel, Heel duidelijk en informatief, leerzaam, inspirerend, gezellig en tot in de puntjes voorbereid zodat je alleen nog maar hoeft genieten van het werken met stempels en inkt! Een ware belevenis, elke keer weer!

  BeantwoordenVerwijderen