Agenda

Hierbij een overzicht van de workshops die momenteel ingepland staan. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld en  zo goed mogelijk actueel gehouden. 

Als je dat leuk vindt en graag eens met je eigen vrienden en bekenden wilt werken met stempels kan ik ook bij jou thuis, of op locatie, een workshop komen geven. Je kunt dan zelf aangeven wat voor soort workshop je graag wilt en kunt er bovendien gratis producten mee "verdienen"... Sowieso staat een workshop garant voor een gezellige supercreatieve ochtend, middag of avond. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op als je meer wilt weten!. 

Workshops in deze agenda vinden -tenzij anders vermeld- plaats bij mij thuis in Wognum.
De deelnemers die zich hebben aangemeld voor een workshop ontvangen tijdig een mail met daarin de eventueel zelf mee te nemen gereedschappen, foto's of wat verder van toepassing is.NIEUW! Zaterdag 17 juni: 14.00 tot 17.00 uur Techniekenworkshop: Dreamy Dragonfly Fantasy-cards!
Het is zonder twijfel een van de mooiste stempelsets uit de voorjaarscatalogus: Dragon Fly Dreams, met de bijbehorende Thinlits! Hiermee maakte ik een suppergave workshop voor de echte stempelliefhebbers!Tijdens deze workshop gaan we spannende "fantasy"dingen doen met deze stempels en dies, en dat gaat natuurlijk gepaard met heel veel inkt! Bovenstaand voorbeeld maakte ik eerder. Deze kaart maken we niet, want deze kaart heeft iedereen al gezien, maar het geeft wel een goed idee van de sfeer van de workshop!
Leer allerlei gekke en fantasievolle tips en trucs, met laagjes, techniekjes en  en ga met kunstwerkjes naar huis!
foto van De Kijkkast, creatieve workshops met de mooiste stempelmaterialen.
Deelname aan de workshop is inclusief de Dragonfly Dreams stempelset (a 25 euro) en de Detailed Dragonfly Thinlits dies (a 37,50) en natuurlijk uitgebreide overige materialen en alles wat er bij hoort. 
Deelname aan de workshop is  74,50. 
*Meld je je aan voor 29 mei en voldoe je het workshopbedrag, betaal je slechts 67,50

( Heb je de Daffodil Dreams set misschien al, neem je je eigen stempelset en thinlits mee en mag je natuurlijk voor de waarde hiervan iets anders uitkiezen)

NIEUW! Dinsdag 20 juni: 20.00 tot 22.00 uur ***Adju-Avond! Ja hij is er weer, onze geliefde  ADJU-avond! Een uitdagende, gezellige avond met verrassende resultaten...Je ontvangt een pakketje afwisselende materialen (verrassing!) , er staan diverse stempelsets, ponsen etc op tafel en natuurlijk bijpassende inkten en je maakt hiermee je eigen kaart, doosje oid. Er zijn voorbeelden maar je eigen inbreng is natuurlijk het leukst. Natuurlijk ben ik er voor je met tips en trucs als je dat wilt! Op deze manier leer je wellicht andere materialen en stempelsets kennen en kun je ze eens uitproberen! Deelname inclusief materialen is 8,50 euro ( ***ADJU staat voor Annette Daagt je uit!) (deze avond is volgeboekt!)

NIEUW! Zaterdag 24 juni, van 14.00 tot 17.00 uur:Techniekenworkshop: Kaarten met Diepte-effect! Vandaag leren we een prachtige en bijzondere techniek, waarin we meervoudige dieptelagen maken terwijl de kaart toch zo plat als een dubbeltje blijft. Hoe doe je dat, en hoe zorg je dat afbeeldingen deels verdwijnen en dan weer verschijnen? 


Een superleerzame workshop waarin je een nieuwe stempeltechniek leert die elders nergens gedaan wordt, en bovendien een workshop met prachtige resultaten!
Deelname aan de workshop kost 27,50 inclusief uitgebreid materialenpakket, Sponge Daubers en Stampin Sponges.


NIEUW! Woensdag 28 juni  19.30 tot 22 uur: Fleurige kaarten met Daisy Delight! Vandaag gaan we heerlijk aan de slag met deze nieuwe bloemenset! Vrolijke kaarten worden er gemaakt in diverse stijlen. Ook leren we hoe we de stempelset op verschillende manieren kunnen gebruiken en maken we niet alleen bloemen maar bijvoorbeeld ook mooie achtergronden!
foto van De Kijkkast, creatieve workshops met de mooiste stempelmaterialen.
Daarnaast leg ik ook uit hoe je een gestempelde Daisy-bloem tot leven brengt en op diverse manieren bewerkt. We maken niet alleen kaarten maar ook een allerliefst Ka-doosje!
Deze workshop is geschikt voor iedereen, ook als je net begint met stempelen!

Deelname aan de workshop kost slechts 16,00 euro! 

NIEUW! Vrijdag 30 juni 10.00-12.00 uur: Kijkkast Stempelmomentje! Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl!  Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel  je even in een heel ontspannen sfeer een leuke kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen.  Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je pakketje en er is plaats voor maximaal zes personen. Deelname is slechts 3,50 euro ( Er zijn nog enkele plekjes beschikbaar)

NIEUW! Zaterdag 1 juli van 14.00 tot 17.00 uur:Kijkkast Special: Van Woontrend naar Workshop: De Botanische woonstijl!
 Als je de mode op het gebied van wonen zelfs maar een klein beetje volgt kan het je niet ontgaan zijn: De nieuwste grote woontrend is BOTANISCH met een vleugje stoer industrieel! De winkels ligggen vol met fraaie afbeeldingen en stoere, iets verweerde, vaak zwarte of donkere meubelen gecombineerd met robuust verweerd hout. De stijl van mooie oude schoolplaten en botanische prentenboeken zie je ook overal terug. Deze hippe mengeling van natuurlijke plantenmotieven en dat stoere van de Industriele look hebben mij geinspireerd tot het maken van een serie botanisch getinte stempelprojecten!
We leren een aantal geweldige technieken en effecten om de net echte look van oude schoolplaten na te maken  en voegen daar het stoere element aan toe. Wat levert dat een gave werkstukken op! Deze unieke kaarten kun je echt gerust als element voor in je interieur gebruiken!
Maar natuurlijk kan versturen ook! ;o) 
Eens iets heel anders, want ook dat kan gemaakt worden met stempels!
Deelname aan deze speciale workshop is 24,50
( Er zijn nog enkele plekjes beschikbaar)

Zondag 2 juli: gereserveerd!


NIEUW! Zaterdag 8 juli tot en met zaterdag 2 september: De Kijkkast Stempelzomer! ONLINE WORKSHOPS!!! Een zomer lang Stempelplezier! Vanuit je eigen huis, vakantieadres of waar je ook maar wilt gave zomerprojecten maken! Inclusief videotutorials en materiaalkits! Kijk HIER voor alle info!

NIEUW! Zaterdag 8 juli, van 14.00 tot 17.00 uur: Combinatieworkshop: Pret met Letters! 
Combineer eenvoudige Handletteringtechnieken met hippe stempels, voor unieke, moderne snelle maaksels! Helemaal van NU! Wat ik al jaren deed is sinds een hele poos helemaal HOT!
Houd je ook zo van die speelse Handletteringstijl? Leuk he? Je komt het nu echt overal tegen! En moeilijk is het echt niet! We gaan het leren en oefenen! Je kunt het nog een tikkeltje hipper en spannender maken door er stempelelementjes aan toe te voegen. Ook bekijken we hoe je watercolorelementen toe kunt voegen en ook "doodlen" komt voorbij.. Zowel het handletteren als het stempelen krijgt zo een heel nieuwe stijl!
We maken een aantal verschillende creaties (verrassing!!) waaronder wat kaartjes en labels en je leert leuke technieken en trendy combinaties te maken. Deze techniek is ook geweldig voor je fotoboeken!
 Bij deze workshop krijg je een set van twee uitstekende Handletteringpennen, Cardstock, Templates, een set Cards & Envelopes en nog meer, maar dat verklap ik nu nog niet ;o). Je hebt dus meteen de spullen om thuis verder te gaan! Zelf neem je alleen een potlood, goede gum en liniaal mee. Deelname aan deze gave workshop is 24,50
(er zijn nog enkele plekjes beschikbaar)

Woensdag 19 juli 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info

Donderdag 20 juli, 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 21 juli 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info
Woensdag 16 augustus 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info

Donderdag 17 augustus, 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 18 augustus 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer InfoVrijdag 1 september:  Start Herfst-Wintercatalogus


Zaterdag  2 september: Workshop (info volgt)


Zaterdag 9 september Workshop (info volgt) 


Woensdag 13 september 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info


Donderdag 14 september , 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 15 september 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer InfoZondag 5 november: Kerstmarkt


Woensdag 11 oktober 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info
Donderdag 12 oktober , 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 13 oktober 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer InfoZaterdag 14 november:  Kerst Stamp-A-Stack workshop (info volgt)


Donderdag en vrijdag 5 en 6 oktober: Bijeenkomst Stampin'Up!


Zaterdag 21 oktober: Gereserveerd


Zondag 5 november: Kerstmarkt


Zaterdag 11 november: On Stage Local, Bijeenkomst voor demonstratrices in Utrecht.


Woensdag 15 november 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer InfoDonderdag 16 november , 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 17 november 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer InfoWoensdag 6 december 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info
Donderdag 7 december , 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 8 december 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info


Image result for workshops


*De aanmeldingen voor de workshops gaan vaak heel erg snel! En vol is vol! Inschrijvingen gaan op volgorde van binnenkomst....Wees er dus snel bij! Aanmelden kan door me eenvoudig een email te sturen!
* Om diverse redenen ben ik genoodzaakt jullie te vragen het workshopbedrag bij aanmelding te voldoen. Pas dan is je inschrijving definitief, dit o,a, vanwege het tijdig bestellen van materialen.
* Mocht een workshop volgeboekt zijn, laat het mij dan gerust weten als je graag mee had willen doen. Er wordt dan met jou als eerste contact opgenomen als er een plaatsje vrij komt of als er een extra workshopdatum wordt ingepland.
* Zie je een leuke workshop waarvan je graag zou willen dat ik deze op een andere datum, of eventueel bij jou thuis zou komen doen, neem dan gerust contact met me op. Ook als je eigen workshopverzoeken hebt: Geef ze gerust aan me door!
* Als er onvoldoende inschrijvingen zijn voor een workshop behoud ik me het recht voor de workshop te cancelen. Natuurlijk krijg je, mocht je je al aangemeld hebben, dan het reeds betaalde workshopbedrag meteen retour.
* Kijkkast-workshops zijn niet bedoeld voor collega demo's


31 opmerkingen :

 1. Oh, oh, oh, wat een leuke workshops! Kan bijna niet kiezen (moet wel). Heb me alvast weer voor een hele leuke opgegeven! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oohh, eindelijk vind ik echt leuke en originele Stampingup-workshops! Te gek! Nu nog kiezen ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor jouw workshops rij ik graag een uurtje. De projecten zijn super, origineel, ECHT iets voor een stempelliefhebber. Ik doe er altijd nieuwe techniekjes of ideetjes van op! Je doet het zo leuk, bent gezellig, positief en zo enthousiast en ik kom er altijd helemaal opgeladen en vol inspiratie vandaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjulliewel Lucy, Carla en Ellen! Ik ben erg blij met jullie gezellige aanwezigheid bij de workshops! En jullie enthousiasme geeft mij energie en inspiratie! Dus het werkt twee kanten op ;o) Tot snel!

   Verwijderen
 4. Ik sluit me helemaal bij je aan Ellen! Carla, kiezen is bijna niet te doen, het allemaal zo leuk! Wie weet kom ik je binnenkort een keer tegen aan de gezellige tafel bij Annette.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, dat kiezen is inderdaad haast niet te doen! Soms is het een beetje een verrassing wat je te wachten staat, maar de omschrijvingen zijn toch redelijk veelzeggend en ik ben nog NOOIT teleurgesteld! Het ziet er soms heel ingewikkeld uit met goede uitleg en heel veel geduld wordt het duidelijk uitgelegd en blijk ik het OOK te kunnen. Zo gaaf! Meestal veel Oh's en Ah's hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha, herkenbaar Marieke, de ooooh's en aaaaah's. Bij mij floept het er ook uit, kan me niet inhouden, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik WAS teleurgesteld in StampinÚp!... door sommige demo's.... maar bij jou ben ik weer helemaal enthousiast geworden! De materialen zijn natuurlijk geweldig, maar bij jouw workshops leer je ook echt nieuwe dingen, elke keer is weer totaal anders, en je laat zien dat een demo ook anders kan zijn dan een opdringerige verkoopster, en een workshop iets heel anders is dan een verkoopshow... Bij jou kom ik, en bestel ik, omdat ik dat WIL en niet omdat het van me verwacht wordt. Ik geniet er altijd nog weken van na en doe ook thuis nu veel meer met mijn spullen! Ik ben FAN!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lieve dames, jullie maken me aan het blozen! Wat lief!!!! Maar nogmaals, het werkt twee kanten op hoor! Door dat jullie graag komen en blijven komen, kan ik dit blijven doen! XXX Annette

   Verwijderen
 8. Bij jou voelen mensen zich echt welkom! Je maakt er altijd echt werk van en doet het met liefde en aandacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoihoi, ik wil graag een vriendinnenworkshop organiseren bij me thuis, ik neem binnenkort contact met je op!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een gave workshops!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heb al diverse workshops gedaan bij meerdere demonstratrices, maar de leukste workshops deed ik absoluut bij jou!!! Liefs Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Kun je de blendabilities part
  2 ook volgen als je part 1 niet hebt gedaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het is wel belangrijk dat je de basis-inkleurmethode kent Lucy, want deze workshop is daar een vervolg op... Ik ga sowieso kijken of ik nog extra workshops in kan voegen....
  En dan bij voldoende belangstelling ook nog een Part 1 workshop ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zo, wat een leuke workshops weer! Ik heb me maar weer ingeschreven voor een aantal. Wordt zo zennnnn van kaarten maken.
  Jammer van de Blendabilities, maar hopelijk komt er volgend jaar een beginners workshop.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Lucy, de Blendabilitiesworkshop was al bijna meteen volgeboekt. Het plan is om zo rond januari/februari gewoon een nieuwe serie workshops in te plannen! Dan kan ik meteen al die technieken en special effects doen! ;o) En bedankt voor je enthousiaste reactie! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh joepie, nieuwe workshops!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk Annette, ik kom snel weer eens gezellig meedoen! Ik kan me er nu al op verheugen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gave dingen hoor! Ik heb er al weer zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een geweldig programma Annette, super dat je alles zo mooi opgebouwd hebt met de Blendabilities en Project Life! Ook je normale workshops zijn heel aantrekkelijk en origineel! Ik kom graag weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Marianne van Dam27 januari 2015 om 10:26

  Ziet er weer fantastisch uit en ik weet uit ervaring dat jouw workshops exceptioneel goed zijn en waar voor hun geld! Geen eenheidsworst, maar iets waar met hart en ziel aan gewerkt is! De reistijd is absoluut de moeite waard!
  Groeten van Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wilma van Veen-Dijkman11 maart 2015 om 21:54

  Ik wil je nog even heel erg bedanken voor je persoonlijke aandacht en uitleg! Daar ben ik echt heel erg mee opgeschoten! Heel fijn ook dat ik totaal niet het gevoel had dat je me tot een bestelling probeerde te praten, wat ik elders vaak wel had. Uit alles sprak je oprechte belangstelling en liefde voor wat je doet. Je hebt ook echt verstand van zaken. Geen vraag was te gek. Als iemand een goede demo zoekt... dan kan ik jou echt van harte aanraden. Wat een aangename ervaring heb ik gehad door naar jouw workshopavond te komen. Ik kwam in een warm bad! Heel erg bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Carla Beerepoot23 april 2015 om 17:59

  Ojaaa, vanavond weer een supergezellige Project Life Avond bij Annette! Het is elke keer weer een avond waarvan ik nog wekenlang nageniet omdat jij op de een of andere manier leert om anders naar dingen te kijken waardoor ik enorm veel inspiratie krijg! Je hebt van die ideeen waarvan ik denk: BRILJANT! Waarom heb ik dat nou niet bedacht? Zo gaaf! En je bent ook zo lekker nuchter en niet gericht op verkoop. Het gaat echt om het creatieve en het plezier en dat voel je. Jouw workshops zin uniek, en daar mag je trots op zijn. Tot vanavond, ik heb er zo'n zin in, mijn tas staat al in de auto!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wendy Steltenpool7 september 2015 om 00:09

  De beste workshops doe ik absoluut bij jou Annette! Origineel, veel tips, en SUPER INSPIREREND! Je weet altijd meer uit de materialen te halen, en na zo'n workshop geniet ik nog een hele poos na! Positief, leuk, lief, vakkundig en geduldig... en heel origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Bedankt voor de geweldige workshop Annette. Wat steek ik toch altijd veel op van jouw workshops! Ik hoop dat je de Layered Vintage workshop nog een keer gaat doen, want die wil ik graag nog meedoen! Jammer dat ik de andere keren niet kon!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik ga weer wat workshops boeken hoor! Zo leuk allemaal! En ik weet bij jou altijd zeker dat het super is!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Yeejj, weer wat gave workshops in het vooruitzicht!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat weer een GEWELDIG aanbod aan workshops Annette!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. De leukste workshops doe je bij Annette! Geweldig, origineel, Heel duidelijk en informatief, leerzaam, inspirerend, gezellig en tot in de puntjes voorbereid zodat je alleen nog maar hoeft genieten van het werken met stempels en inkt! Een ware belevenis, elke keer weer!

  BeantwoordenVerwijderen