woensdag 17 februari 2016

Leuk, leuk en nog leuker;o))

Wat een gekke week is dit. Gelukkig wel leuk-gek hoor! Eerst was de Valentijn-vriendschapsactie (bedankt voor de ontzettend leuke en lieve reacties, en ook zijn er sinds de vorige blogpost nog een aantal kaartjes binnengekomen!)  er was een theatervoorstelling van Zoonlief en er komt ook nog een workshop....en vandaag ben ik bezig met de laatste voorbereidingen voor onze teamdag van aanstaande zaterdag. Dat gaat om meerdere redenen een heel speciale worden! Daarover ga ik later uiteraard meer vertellen!
Ook ben ik daarom een paar daagjes niet aanwezig, de rest van de familie wel hoor!

Dus tussen kadootjes, swaps, en bestellingen door, zit ik hier even te typen!

Er is namelijk zulk leuk nieuws!

Zoals jullie weten zijn er een aantal producten uit de Sale-A-Brationfolder niet meer geldig, maar daarvoor zijn andere producten in de plaats gekomen! Yeeeejjj!



Allereerste de superfeestelijke stempelset Party Pants! 
Pootles Party Pants

Natuurlijk past deze weer perfect bij de ballonpons uit de lentecatalogus. Nu kun je leuke ballonnen met teksten en decoraties maken!



En dan hebben we iets leuks voor de mensen die niet bang zijn voor een beetje glitter!

Pootles Glitter Tape

Washitape, maar dan een sjieke, glitterige versie. Metallics Glitter Tape! Hoe gaaf zeg! En natuurlijk kun je aan dit tape ook met de inkt-refills zelf een kleurtje toevoegen als je dat wilt.... maar van zichzelf is het natuurlijk ook al prachtig! Je krijgt een pakket met drie kleurtjes! Goud, Zilver en Wit!

En dan is er ook nog een supercreatieve stempelset Pedal Pusher!

Pootles Pedal Pusher

Maak deze supercute tandem af naar je eigen smaak en stijl of maak iets voor elke gelegenheid. Met de mand vol met hartjes is het bijvoorbeeld een trouw-verlovings-samenwoon-kaart, met een vlag kan ie ook prima als mannenkaart of kinderkaart, met de picknickspullen en vogeltjes maak je er een romantisch picknicktafereeltje van, of vul de mand met een voorjaarsboeket en "fiets" hem naar een lieve vrouw, zus, vriendin en moeder....... en ga zo maar door. Er zitten ook mooie teksten bij, o.a. voor als iemand een beetje steun nodig heeft.... Het zijn Photopolymere stempels dus een eigen fiets samenstellen met deze set is een peuleschilletje ;o) Veel mogelijkheden met deze set!

Hier zie je nog eens het gehele aanvullingsfolder: 

http://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/Sale-A-Bration%202016/20151005_SAB16_2ndRelease_eng-UK.pdf

Denk er aan dat de andere Sale-A-Brationkadoos ook nog steeds te kiezen zijn, met uitzondering van de Limited Time producten op blz 16-19

Je kunt deze Sale-A-Brationgeschenken in je bezit krijgen door een bestelling te doen vanaf 60 euro. Je mag ook een meervoud van 60 euro bestellen, en mag dan voor elke 60 euro binnen dezelfde bestelling zo'n mooi SAB kado uitkiezen! Wat zijn ze dit jaar toch ontzettend gaaf zeg!

Het maakt niet uit of je bestelde producten uit de jaarcatalogus komen of uit de voorjaarscatalogus. Kies zelf uit waar jij de leukste plannen mee hebt! ;o))

En dan zijn er ook nog te gekke Weekaanbiedingen, en ja, ook die mag je gebruiken om aan je bestelling vanaf 60 euro te komen. Dubbel voordeel dus eigenlijk! ;o)


De Berenframelits! Oftewel de Bear Hugs Framelits Dies. Oh de beren zijn helemaal te gek! En weet je wat zo leuk is, je kunt de beren ook dubbelzijdig bestempelen (de voorkant EN de achterkant) zodat de beer ook ergens zijn armen omheen kan slaan en dat ziet er dan helemaal TOP uit! Echt zo lief! Je hebt er deze week maar liefst 8,25 euro voordeel op! Wat een beerlijke, eh heerlijke aanbieding!

De Confetti Stars Bunch is op zoveel manieren te gebruiken! TEn eerste natuurlijk om mooie sterretjesborders te ponsen. Leuke kleine sterretjes die dan een subtiel doorkijkje vormen. Maar ook de uitgeponste sterretjes kun je natuurlijk gebruiken. Als vulling/sterretjesconfetti in een shakerkaart of shakerzakje, of om ze eenvoudig weg speels op je kaartje te plakken als versiering!

Enveloppen maar ook doosjes, mapjes, etuitjes, minialbumpjes en nog veel meer, kun je maken met de envelope punch board. Ideaal om altijd je eigen maat en kleur enveloppe te kunnen maken. Een ideaal apparaatje en het is supermakkelijk! Wil je er eentje bestellen ben ik altijd bereid je goed uit te leggen hoe je hem gebruikt, deze Envelope Punch Board!

Bloemetjes, iedereen gebruikt ze. Deze 6 gave bloemetjes in diverse stijlen hebben de zelfde vorm, en die passen allemaal in dezelfde bijpassende bloemenpons. Een heel erg populaire set, die altijd kan!

Ook zo'n geweldige basic zijn de Tags & Labels Framelits Dies. Leuke stapelbare en tijdloze vormen. Ideaal voor het aankleden van doosjes, Project Life en kaartjes natuurlijk! Er passen ontzettend veel stempels in deze Tags & Labels. Ook maak je er de leukste Embellishments mee! Een prachtige basis die vaak en graag gebruikt zal worden!

Aanstaande maandag is er zoals altijd weer een (mee-)besteldag! Als je hiervan gebruik maakt spaar je verzendkosten uit als je deze bij mij in Wognum af kunt halen. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk je eigen bestelling te doen, waarbij deze regelrecht vanaf Stampin'Up naar jouw huis gestuurd wordt.  Bestellen als je verder weg woont is dus geen probleem. ;o) Ik maak jouw bestelling met plezier en aandacht voor je in orde en ben vooral ALTIJD bereid je te helpen of adviseren, ook achteraf! En dat advies is dan altijd eerlijk, ik probeer met je mee te denken zodat jij uiteindelijk de spulletjes hebt waar JIJ blij van wordt! Ik geniet er zelf enorm van hiermee te mogen werken en gun anderen dat ook! Kwaliteit gaat bij de Kijkkast dus altijd voor kwantiteit!

Tot snel,
Annette

*Van 5 januari tm 31 maart 2016: Sale-A-Bration! Krijg een gratis SAB kado bij elke 60 euro aan bestellingen!

*Eerstvolgende (mee-)besteldag: Maandag 22 februari om 19.00 uur

Zin om nieuwe mogelijkheden te verkennen?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)





Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!